Žele da pomognu izgradnju kampa Svete Srbije: Krenuli peške od Romanije do Krfa

Da su godine samo broj na papiru najbolje dokazuje grupa hodačasnika iz Bosne i Hercegovine, koji su iako prešli prvih pola veka krenuli sa Romanije peške do ostrva Krf u Grčkoj. Igor Vukašinović, Novica Pejić i Ostoja Medić svakodnevno prelaze oko 40 kilometara, a njihovo putovanje ima i humanu misiju. - Krenuli smo 14. maja od Crkve Svetog Đorđa koja je u narodu poznata kao Sokolica, a specifična je po tome što se u njoj upisana imena svih boraca sarajevko-romanijske regije. Naš cilj je ostrvo Krf kako bi se poklonili senama naših boraca iz Prvog svetskog rata. Takođe, želimo da pomognemo našoj braći iz Sportsko pravoslave organizacije “Sveta Srbija” čiji rad je pri osnivanju blagoslovio patrijarh Irinej. Oni prave kamp za decu na Krfu i želimo da im pomognemo koliko možemo, rekao je za RINU Igor.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Preporuka